An Unbiased View of اسپند دود کردن

اسپند، گیاهی علفی و چندساله از تیره قره‌داغیان است که با نام‌های دیگری مانند اسفند، سداب سوری و هارمِل نیز شناخته می‌شود.

خوشبختانه باید بگوییم اسپند در ترک اعتیاد نیز می‌تواند موثر باشد.‌ دود کردن اسپند در این بازه زمانی می‌تواند به کاهش درد ناشی از ترک اعتیاد و همچنین تسریع روند بهبودی کمک شایانی کند.

بررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد که گیاه اسفند می‌تواند در کنترل وزن فردی بسیار موثر باشد.

حذف صدای عادل از الکلاسیکو در حالی که پیشنهاد بازگشت به او شده است

سیستم گوارش انسان نیز از خواص اسپند برخوردار است. متخصصان طب سنتی بر این باورند که مصرف اسپند می‌تواند با اثرگذاری بر روی آنزیم‌های گوارشی به بهبود سیستم گوارش، کاهش معده درد و دل درد، کاهش یبوست و درمان اسهال کمک کند.

شاید تا به حال از اسپند فقط برای پاکسازی و ضد عفونی هوا یا گاهی هم دوری از چشم زخم استفاده کرده باشیم.

این گیاه در نیمکرهٔ شمالی از اوائل خرداد تا اوائل شهریور گل می‌دهد و گل‌های آن سفید رنگ هستند. کپسول‌های مدوّرِ حاوی دانه، سه حفره‌ای بوده و حدود پنجاه دانه را در خود نگهداری می‌کنند.[۵]

خوشبختانه باید بگوییم اسپند در ترک اعتیاد نیز می‌تواند موثر باشد. دود کردن اسپند در این بازه زمانی می‌تواند به کاهش درد ناشی از ترک اعتیاد و همچنین تسریع روند بهبودی کمک شایانی کند.

خوشبختانه یکی از مهم‌ترین فواید اسپند که آن را به یک گیاه مشهور در طب سنتی تبدیل کرده است همین قابلیت تنظیم هورمون‌ها است.

تاکنون هیچ تحقیقی بروی سیستم باززایی نوساقه و ریشه در گیاه اسپند صورت نگرفته‌است.

اگر به اشتباه میزان زیادی اسپند مصرف کنید با عوارض جانبی ذکر شده در لیست زیر مواجه می‌شوید و باید به‌سرعت به مرکز درمانی مراجعه کنید.

شما می‌توانید اسپند را در اسپند سوز یا منقل آتش بریزید یا با کمک اسپند سوز دانه‌های آن را آتش بزنید تا دود آن در فضا بپیچد. اگر به گیاه اسپند دسترسی ندارید می‌توانید از عود صنعتی اسپند برای این کار استفاده کنید.

خوشبختانه یکی دیگر از مزایای اسپند مربوط به آرامش روان است. این گیاه کمک می‌کند تا فرد بتواند بهتر شرایط روحی و روانی خود را کنترل کند و در ناملایمات زندگی استقامت بیشتری داشته باشد.

از آنجا که خوردن آن باعث بیمار یا تلف شدن دام می‌شود، در شماری از کشورها علف هرز read more مضر شناخته می‌شود. استفاده از این گیاه در طب سنتی خاورمیانه و شمال آفریقا رایج است.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *